Projekti

Yleinen

Profile

Tiketöintijärjestelmäksi vaihtuu GitHub

Lisännyt Anneli Österman 10 kuukautta sitten

Koha-Suomi siirtyy käyttämään Redminen sijasta tiketöintijärjestelmänä GitHubia. Loka-marraskuussa oli testijakso, jolloin kokeiltiin GitHubin toimintoja ja niiden soveltuvuutta meidän käyttöön. Jakson jälkeen järjestelmä todettiin sopivaksi ja toimintoja siirretään hiljalleen GitHubiin ja Koha-Suomen nettisivuille (jotka käytännössä ovat myös GitHubissa). Ensimmäisenä siirtyvät ohjeet, muistiot, tiedotteet ja uudet tiketit.

Kohan ohje suomeksi löytyy Koha-Suomen verkkosivuilta Ohjeet-osiosta. Siellä on omassa osiossaan myös linkit erilaisiin koulutustallenteisiin. Sinne siirretään ajan kanssa myös teknisempää pääkäyttäjille ja kehittäjille tarkoitettua ohjeistusta omaan osioonsa.

Koha-Suomen asiantuntijaryhmän ja pääkäyttäjäryhmän muistiot, Koha-Suomen hallituksen tiedotteet, Koha-Suomen palaverien muistiot sekä Koha-Suomen kuvailuryhmän muistiot löytyvät jatkossa Koha-Suomen verkkosivuilta Muistiot-osiosta.

Tiedotteet, kuten viikkopäivitysten sisällöt, julkaistaan jatkossa GitHubissa Koha-tietovarannon keskustelu-osiossa. Jos haluat tilata tiedotteista itselle ilmoitukset sähköpostiin, pitää sinun rekisteröityä GitHubin käyttäjäksi. Se onnistuu GitHubissa oikeasta yläreunasta "Sign up" -linkistä. Tiedotteita voi lukea ilman rekisteröitymistäkin.

Tiketit löytyvät myös Koha-tietovarannosta Tikettien seuranta -projektista. Sieltä löytyy erilaisia näkymiä, joissa tikettejä voi seurata eri tavoin. Ns. Laatikko-näkymässä tiketin matka lähtee liikkeelle vasemmasta reunasta "No status" -laatikosta ja se siirtyy matkan varrella sitä enemmän oikealle, mitä valmiimpi se on. Tiketin elämänkaari on kuvattu tarkemmin Tikettien työnkulku -sivulla.

GitHub on englanninkielinen, mutta sisältö tuotetaan pääsääntöisesti suomeksi.

ohjeet.png (82,7 KB) ohjeet.png Anneli Österman, 15. Joulukuuta 2022 15:02
muistiot.png (488 KB) muistiot.png Anneli Österman, 15. Joulukuuta 2022 15:03
announcements.png (128 KB) announcements.png Anneli Österman, 15. Joulukuuta 2022 15:05
tikettienseuranta.png (99,7 KB) tikettienseuranta.png Anneli Österman, 15. Joulukuuta 2022 15:07

Kommentit