Projekti

Yleinen

Profile

Bugi #5549

Vaski: Niteen havaintopäivä siirtyy taaksepäin, jos saapumiskäsittely tehdään niteelle jälkikäteen

Lisännyt Anni Rajala 6 kuukautta sitten. Päivitetty 11 päivää sitten.

Tila:
Suljettu
Prioriteetti:
Normaali
Nimetty:
-
Luokka:
Hankinta
Kohdeversio:
-
Alku:
28. Heinäkuuta 2022
Määräaika:
% Tehty:

0%

Arvioitu aika:
Yhteyshenkilö:
Tiketti Bugzillassa:
Votes: 0

Kuvaus

Vaskissa ei kaikissa kirjastoissa ole käytetty hankintaosiota tilattujen niteiden vastaanottamiseen ja niteet on käsitelty saapuneiksi tiedonhaun kautta nidettä muokkaamalla.

Nyt yhdessä kirjastossa oli haluttu takautuvasti korjata tilanne, jotta budjetti saataisiin kuosiin. Saapumiskäsittelyä tehtiin niin, että tilauksen vastaanottamisen jälkeen niteeltä käytiin poistamassa sille muodostunut Saapunut-tila. Saapumiskäsittelyn yhteydessä niteellä aiemmin ollut havaintopäivä kuitenkin korvautui saapumiskäsittelyssä asetetulla päivämäärällä eli käytännössä havaintopäivä siirtyi taaksepäin.

Koska nidettä ei palautettu saapumiskäsittelyn jälkeen, jäi havaintopäiväksi vanha saapumiskäsittelyn päivämäärä (ja sen seurauksena näitä niteitä on voinut ilmaantua erääntyneiden varausten raportillemme, minkä vuoksi asia tuli ylipäätään ilmi).

Normaalitilanteessa saapumiskäsittelyä ei toki pitäisi tehdä jälkikäteen, mutta onko siinä kuitenkaan järkeä, että havaintopäivä korvautuu varhaisemmalla päivämäärällä? Voisiko tuo toimia toisin?

Historia

#1 Updated by Anni Rajala 11 päivää ago

  • Tila changed from Uusi to Suljettu

Suljen tämän tiketin, sillä ongelma ei ole suuri ja ilmenee kuitenkin vain tilanteissa, joissa käyttäjä on toiminut virheellisesti.

Vie Atom PDF