Projekti

Yleinen

Profile

Bugi #5469

Tietueen Perustiedot-sivulla viivakoodi-sarakkeen suodatuskenttään ei voi lukea viivakoodia

Lisännyt Anni Rajala yli vuosi sitten. Päivitetty 10 kuukautta sitten.

Tila:
Suljettu
Prioriteetti:
Matala
Nimetty:
-
Luokka:
-
Kohdeversio:
-
Alku:
15. Kesäkuuta 2022
Määräaika:
% Tehty:

0%

Arvioitu aika:
Yhteyshenkilö:
Tiketti Bugzillassa:
Votes: 0

Kuvaus

Tietueen perustiedot-sivulla on pieni bugi; vanhassa versiossa saatavuustietojen suodatukseen pystyi lukemaan lukijalla viivakoodin, mutta uudessa versiossa viivakoodi-sarakkeen suodatuskenttään viivakoodinlukija lukee vain yhden merkin.

hae.png (27,4 KB) hae.png Anneli Österman, 16. Kesäkuuta 2022 08:30
viivakoodinluku.PNG (10,6 KB) viivakoodinluku.PNG Anni Rajala, 16. Kesäkuuta 2022 10:30
5518
5520

Historia

#1 Updated by Anneli Österman yli vuosi ago

  • Tiedosto hae.png hae.png added
  • Tila changed from Uusi to Kommentoitu
5518

Tarkoitatko tätä:

Minulla se toimi sekä OUTIssa että Vaskissa. Eli sain luettua siihen viivakoodin lukijalla ihan normaalisti/onnistuneesti. :)

#2 Updated by Anni Rajala yli vuosi ago

Täytyypä kysellä vielä uudestaan jatkuuko ongelma siellä, mistä asiasta ilmoitettiin, nyt näyttäisi omallakin koneella toimivan lukijan kanssa ongelmitta. Minulla itsellänikin siis käyttäytyi näin testiympäristössä jo kevään aikana testaillessa (parilla eri viivakoodinlukijalla) ja nyt tuli henkilökunnalta samasta ongelmasta palautetta, joten jotain ongelmaa tässä on ajoittain kyllä ollut.

Edit: Toinenkin käyttäjä testaili tätä äsken eri lukijoilla ja kaikilla sama juttu, ko. kenttään ei lue viivakoodia oikein.

#3 Updated by Anni Rajala yli vuosi ago

5520

En tajunnut pistää itselleni sarakekohtaisia suodatus-kenttiä näkyville, joten puhuin näköjään väärästä kentästä... Kyse siis olikin nimenomaan siitä, ettei sarakekohtaisessa viivakoodi-kentässä viivakoodinluku toimi:

#4 Updated by Anni Rajala yli vuosi ago

  • Aihe changed from Tietueen Perustiedot-sivulla Hae-kenttään ei voi lukea viivakoodia to Tietueen Perustiedot-sivulla viivakoodi-sarakkeen suodatuskenttään ei voi lukea viivakoodia

#5 Updated by Anneli Österman yli vuosi ago

Aa, jeps, mullakaan ei toimi tuossa kohtaa. Onko taustalla jokin erityinen tarve käyttää juuri tuota suodatusta? Voisiko käyttäjä käyttää hae-laatikkoa? Tälleen pikaisena "korjauksena" ongelmaan. :)

#6 Updated by Anni Rajala yli vuosi ago

En usko, ehdotinkin tuon hakulaatikon käyttämistä ja se kelpasi oikein hyvin. Eli ei ole mitenkään kiireellinen asia korjata.

#7 Updated by Anneli Österman vuosi ago

  • Projekti changed from Versionvaihdot to Palaute - Koha-Suomi
  • Kohdeversio deleted (Versiopäivityksen jälkeen)

#8 Updated by Anni Rajala 10 kuukautta ago

  • Tila changed from Kommentoitu to Suljettu

Meinasin testata tätä 22.11-versiossa, mutta Barcode-sarakkeen suodatus ei näköjään aktivoidu ollenkaan (Barcode-sarakkeessa suodatuskenttään tulee näkyville Barcode-teksti ja sen tilalle ei voi kirjoittaa mitään). Suljen tämän tiketin Redminestä kuitenkin pois ja teen tuosta Barcode-sarakkeen suodatuksesta ennemmin uuden tiketin GitHubin puolelle.

Vie Atom PDF