Projekti

Yleinen

Profile

Kehitysehdotus #4950

Viivakoodien lisääminen tarratulostukseen listan kautta

Lisännyt Anni Rajala 5 kuukautta sitten. Päivitetty 4 kuukautta sitten.

Tila:
Uusi
Prioriteetti:
Normaali
Nimetty:
-
Luokka:
Työkalut
Kohdeversio:
-
Alku:
24. Kesäkuuta 2021
Määräaika:
% Tehty:

0%

Arvioitu aika:
Yhteyshenkilö:
Tiketti Bugzillassa:
Votes: 0

Kuvaus

Uutuusaineiston käsittelyä helpottamaan on toivottu, että niteet voisi lisätä listalle ja listan saisi suoraan tarratulostimeen.

Anneli Ö. ehti tähän liittyen pohtia jo, että saisiko toimimaan siten, että niteet viedään labels printing -listalle normaaleilla Listalle viennin prosesseilla. Tarratulostin hyödyntää tuon nimistä listaa. Nyt niteet ei tunnu päätyvän tarratulostimelle, jos ne lisää kuvan osoittamalla tavalla.

MicrosoftTeams-image (1).png (107 KB) MicrosoftTeams-image (1).png Labels printing Anni Rajala, 24. Kesäkuuta 2021 09:01
4985

Historia

#1 Updated by Pasi Kallinen 5 kuukautta ago

Näihin listoihin (virtualshelves) lisätään vain tietueita, ei niteitä, joten ei taida olla mitenkään mahdollista tätä kautta. Sama juttu yhteisöversiossa. Enkä löytänyt pikaisella silmäyksellä yhteisön bugzillasta mitään kehitysehdotusta tähän liittyen.

#2 Updated by Anni Rajala 4 kuukautta ago

Tuo on ihan totta. Koska kehitysehdotuksen takana on tarve saada valitut niteet tarratulostukseen kerralla, niin tällaisia ratkaisuvaihtoehtoja on Turussa mietitty:

  • Yksittäistä nidettä muokattaessa on olemassa vaihtoehto ”lisää tulostuslistaan”. Tulostuslistaan lisääminen pitäisi pystyä tekemään ”Niteiden muokkaus eräajona” -toimintoa käytettäessä.
  • Jos tämä on mahdotonta, eräajomuokkauksessa olevat niteet pitäisi saada vietyä viivakooditiedostoksi.

Olisiko jompi kumpi tapa toteutettavissa?

Vie Atom PDF