Projekti

Yleinen

Profile

Bugi #2725

OUTI: Takaajatieto pois tietokannan päästä

Lisännyt Pirkko-Liisa Lauhikari noin 4 vuotta sitten. Päivitetty noin 4 vuotta sitten.

Tila:
Suljettu
Prioriteetti:
Normaali
Luokka:
Asiakastiedot
Kohdeversio:
-
Alku:
9. Tammikuuta 2018
Määräaika:
% Tehty:

0%

Arvioitu aika:
Yhteyshenkilö:
Votes: 0

Kuvaus

Täysi-ikäisen asiakkaan tiedoissa näkyy takaajatieto, joka pitää poistaa tietokannasta. Takaajatietoa ei voi poistaa asiakkaan tiedoista. Takaajalla ei näy enää huollettavatietoa.

/cgi-bin/koha/members/moremember.pl?borrowernumber=165526


Liittyvät tapahtumat

liittyy Palaute - Koha-Suomi - Bugi #2923: Takaajatiedot eivät poistu oikein ja saavat vanhan takaajan tietojaSuljettu20. Maaliskuuta 2018

liittyy Palaute - Koha-Suomi - Bugi #3939: Sinnikkäiden takaajien karkottaminenSuljettu 8. Toukokuuta 2019

Historia

#1 Updated by Pia Kusmin noin 4 vuotta ago

Me saimme kyytistä ohjeen takaajan poistamiseksi:

Mene asiakkaan tietoihin ylävalikon Muokkaa-painikkeella. Ota asiakkaan oikea syntymäaika ylös. Muuta asiakas lapsiasiakkaaksi ja muuta syntymävuodeksi lapsiasiakkaan kategoriaan sopiva ikä. Tallenna. Mene uudelleen Muokkaa-painikkeella täydellisiin tietoihin. Muuta asiakas henkilöasiakkaaksi ja korjaa syntymäaika alkuperäiseksi. Poista takaajatieto Poista-painikkeella. Tallenna.

#2 Updated by Pirkko-Liisa Lauhikari noin 4 vuotta ago

Tein ohjeesi mukaan testillä. Sain asiakkaan muutettua lapsiasiakkaaksi, mutta muutos takaisin henkilöasiakkaaksi ei enää onnistu. Ohjelma huomauttaa aina vain takaajatiedon puuttumisesta. Olisikohan niin, ettei uudessa versiossa ohje enää pelitä.

#3 Updated by Pia Kusmin noin 4 vuotta ago

Teitähän kaikki muutokset yhdellä kertaa siellä Muokkaa tilassa, missä saa kaikki tiedot kerralla näkyviin? Pitäisi onnistua. Mulla ei tosin ole sinne tiedän testikantaan tunnuksia, että pääsisin katsomaan. :)

#4 Updated by Tuomas Kunttu noin 4 vuotta ago

En minäkään saa noilla meidän ohjeilla tuolla meidän uuden version testikannassa tätä toimimaan. Heittää välillä internal server erroria ja välillä hävittää takaaja-kentän kokonaan pois näkyvistä ja lopputuloksena sitten tuo virheilmoitus "Seuraavat tiedot ovat väärin. Korjaa tiedot. A child patron needs a guarantor."

#5 Updated by Kodo Korkalo noin 4 vuotta ago

  • Tila changed from Uusi to Suljettu

Itseasiassa takaajatieto oli poistunut, mutta takaajan nimi oli jäänyt roikkumaan asiakkaan tiedoissa. Vastaavanlaisia tapauksia oli kaikkiaan rapiat 1400. Poistin takaajien nimet näiltä asiakkailta. Löysin OUTI-kannasta myös yhden henkilöasiakkaan, jolla oli takaajatieto (244425). Poistin takaajan myös tältä asiakkaalta.

#6 Updated by Tuomas Kunttu almost 4 years ago

  • liittyy Bugi #2923: Takaajatiedot eivät poistu oikein ja saavat vanhan takaajan tietoja added

#7 Updated by Kodo Korkalo almost 3 years ago

  • liittyy Bugi #3939: Sinnikkäiden takaajien karkottaminen added

Vie Atom PDF